50 års vindushistorie har gitt fremtiden et plus+

H-produkter er en av Nordens ledende produsenter av vedlikeholdsfrie vinduer og dører i vinyl. Fokus på gode kundeforhold og nærhet til markedet, gjør oss til en verdifull partner for våre kunder i ulike faser av et byggeprosjekt.

Da H-produkter ble etablert i 1989, var det med bakgrunn i historie og erfaring med vinduer siden 1959. Det var årstallet da Harald Kvasnes oppfant det kjente Husmorvinduet, og inngikk et samarbeid med forretningsmannen Egil Flakk.

Husmorvinduet var vinduet som kunne snus rundt sin egen akse og dermed enkelt vaskes fra innsiden. På midten av 70-tallet ble navnet endret til H-vinduet, og i dag produseres H-vinduet ved 6 fabrikker spredt rundt om i landet. H-produkter er Norges eneste produsent av H-vinduet i vinyl. Det vedlikeholdsfrie vinduet har fått merkenavnet H-vinduet plus+.

H-vinduet plus+ produseres i topp moderne lokaliteter på Stette like utenfor Ålesund, av en dyktig stab med bred fagkunnskap. Det sikrer den aller beste kvaliteten på hvert eneste produkt som går ut av fabrikken.

Publisert , . Oppdatert 2016-01-06, 17:33
H-produkter_KHFOTO-26 (800x532).jpg
 
 

Møre og Romsdal

 
 
 
 
 
  • Byggeriet Bygg. Tommy Jensen
  • Teglverksvn. 10, 6300 ÅNDALSNES
  • @Epost
  • 71 22 23 01
  • Finn på kart